top of page

Expertise

PHOTO-2020-06-04-14-42-56 (4).jpg

Met trots reflecteren we op de afgelopen vijf decennia waarin ons landmeetkundig bureau, geworteld in passie en expertise, de tand des tijds heeft doorstaan. Sinds onze oprichting hebben we niet alleen getuige mogen zijn van de evolutionaire verschuivingen binnen de landmeetkunde, maar hebben we zelf actief bijgedragen aan en geprofiteerd van de voortdurende vooruitgang in technologie en methodologie.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de duur van onze aanwezigheid, maar vooral de diepgewortelde kennis en ervaring die we in de loop der jaren hebben vergaard. Als pioniers in het vak hebben we de overgang van traditionele instrumenten naar geavanceerde technologieën geleid. Van meetkettingen en theodolieten naar GPS, total stations en nu 3D-laserscanning, we hebben elke stap omarmd en geïntegreerd om onze opmeetpraktijken te verfijnen en te optimaliseren.

Wat ons kenmerkt, gaat echter verder dan de technische vaardigheden. Het is onze toewijding aan nauwkeurigheid en precisie die ons heeft gedefinieerd. Elke meting, elk project, wordt met zorg en aandacht benaderd, omdat we begrijpen dat zelfs de kleinste fouten significante gevolgen kunnen hebben, vooral bij grootschalige projecten.

Met gewortelde expertise in landmetingen fungeren wij als een baken van advies, waar nauwkeurigheid en strategisch inzicht samenkomen

Onze rol als adviseurs gaat verder dan het leveren van meetresultaten.

Ons streven naar voortdurende verbetering en het omarmen van nieuwe technologieën betekent dat we altijd voorop lopen in de industrie. Daardoor kunnen we niet alleen actuele en nauwkeurige informatie verstrekken, maar ook innovatieve benaderingen en oplossingen introduceren die onze klanten helpen bij het bereiken van hun doelen.

TD1_9173.jpg
bottom of page